Riepas Michelin CrossClimate 2 ienāk Eiropas tirgū

/ / Uncategorized

Michelin pēc pagājušā gada pirmizrādes Ziemeļamerikā oficiāli iepazīstina ar Eiropas tirgum jaunas riepas Michelin CrossClimate 2, kas Centrāleiropā tiks pozicionētas kā vissezonas riepas, bet ziemeļu klimatā kā riepas, kurām pavasarī un rudenī ir ilgāks darbības periods, bet kuras nespēj pilnībā aizvietot ziemas riepas. 

“Kopš ienākšanas Eiropas tirgū sākotnējais Michelin Cross Climate ir radikāli mainījis situāciju vissezonas riepu segmentā, kas kopš tā laika ir pieaudzis par vairāk nekā 19% gadā.

Turklāt tas bija vienīgais segments, kurā izolācijas laikā tika novērota izaugsme, “teica Skots Klārks, izpildvietnieks, kurš atbild par automobiļu un autosporta virzieniem, un izpildkomitejas loceklis.

“Sagaidām, ka riepu pārdošanas apjoma gada pieaugums šajā segmentā nākamajos piecos gados pārsniegs 16%. Drošāks, izturīgāks un ekonomiskāks Michelin CrossClimate 2 ir piemērs Michelin redzējumam par ilgtspēju visos uzņēmuma darbības aspektos.”

CrossClimate 2 tiek izgatavots, izmantojot jaunu tehnoloģiju kombināciju,

kas ir ietekmējušas galvenās riepas sastāvdaļas.

Tādējādi ražotājs apgalvo, ka jaunās paaudzes gumijas protektora maisījums ar augstu silīcija dioksīda saturu pielāgojas mainīgajiem ceļa apstākļiem sausā, lietainā vai sniegotā laikā.

V-veida protektora zīmējums efektīvi izvada ūdeni gan no jaunas, gan lietotas riepas kontakta laukuma.

Saskaņā ar Michelin jauno filozofiju riepas “saglabā efektivitāti līdz minimālajam pieļaujamajam protektora dziļumam, kas nozīmē,

ka tās var mainīt retāk, kas sniedz daudzas priekšrocības”.

Turklāt novitātei ir samazināta rites pretestība,

samazinot degvielas patēriņu, bet palielinātais resurss palielina to pievilcību cenas un kvalitātes ziņā. 

Infomācijas avots colesa.ru

Ar jaunajiem Michelin riepu modeļiem var iepazīties klātienē pie mums riepu veikalā Liepājā, Ganību iela 16/18, kā arī online riepu veikalā https://ardala.lv/riepas/